terug
HULPGROEP ABCOUDE
Hulpgroep Abcoude zoekt versterking!

We zijn al best trots op een petitie met 4000 handtekeningen tegen de megawindturbines in het Geingebied, alleen zal dat niet genoeg zijn om deze plannen tegen te houden. We zijn keihard aan het werk, en er moet nog heel veel gebeuren. We moeten politiek ten strijde trekken, en ook juridisch en in de media van ons laten horen. En daarvoor kunnen we alle hulp hard gebruiken, ook die van jou! Deze actie is niet alleen iets voor en door de bewoners aan het Gein. Alle bewoners van Abcoude zullen deze windturbines zien en horen!

Abcoude vanaf de snelweg
Wil jij ook iets doen, voordat het al te laat is?

Laat het ons dan weten en stuur een e-mail aan abcoude@stopwindturbinesgeingebied.nl.  Geef aan op welk gebied je ons kunt helpen: media, juridisch, duurzame alternatieven, politiek, gezondheid etc . Maar ook praktisch: Hulp bij flyeren etc. 

We zoeken in iedere geval nog een goede coördinator in het dorp Abcoude. Daarnaast zoeken we mensen die de puzzel van de gemeente goed kunnen analyseren en doorgronden. Naar verwachting wordt dit spel half september on line gezet. Klik hier voor meer informatie over de Energiepuzzel.

Als je ons een e-mail stuurt graag je naam, emailadres, vakgebied en waar je ons mee wilt helpen. Alle informatie blijft vertrouwelijk. Meld je aan op: 

abcoude@stopwindturbinesgeingebied.nl

 

Of voor vragen kan je bellen met : Sietske Bierens - tel. 0621513102

 

 

Natuurlijk kan je ons ook financieel ondersteunen:  

Bankrekening: NL40 INGB 0007 6575 47 t.n.v. Stichting Stopwindturbinesgeingebied

Voor vragen aan Stichting Stop Windturbines Geingebied mail naar:

 

info@stopwindturbinesgeingebied.nl